Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Αυπνίες..

Χθες βράδυ αφού ολοκλήρωσα τις αθόρυβες δουλειές του σπιτιού (είχα να κάνω κι άλλες όπως να βάλω ηλεκτρική αλλά που,θα ξύπναγε η κόρη μου)...με έπιασε το δημιουργικό μου, ήθελα να φτιάξω κάτι εύκολο και γρήγορο (είχε πάει ήδη 00.30!!!) σκέφτηκα ....α! έχω ένα γυάλινο δοχείο..μήπως να το διακοσμήσω???? Αυτό το δοχείο μου το φέρανε όταν γέννησα την κόρη μου, είχε ένα γλαστράκι μέσα και ζελεδάκια....
(Τέλεια η ευθυγράμμιση στο πλακάκι της κουζίνας)
Σκέφτηκα λοιπόν όμως να μην τοποθετήσω έτσι απλά μέσα διάφορα διακοσμητικά αλλά και εξωτερικά.....να ζωγραφίσω δεν προλάβαινα (αφήστε που θα γελούσε κ το παρδαλό κατσίκι μαζί μου) αποφάσισα λοιπόν να το διακοσμήσω με πηλό! 
πήρα τον έπλασα, τον πέρασα από το dough roller και μετά με βοήθεια ενός σχήματος κουπ-ατ έφτιαξα αυτά τα λουλουδάκια...τα έβαψα με ακρυλικό κόκκινο χρώμα και φυσικά έριξα και χρυσόσκονη (ήταν όμως αρκετή με αποτέλεσμα να βγουν τα λουλουδάκια μου πορτοκαλί και όχι κόκκινα όπως ήθελα)
Περίμενα να στεγνώσουν λίγο και τα τοποθέτησα χωρίς κόλλα πάνω στο δοχείο....βουαλάαα!

11 σχόλια:

  1. τι καλο που εγινε!!και αφου το απεκτησες οταν γεννησες την κορη σου θα εχει διπλη σημασια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ αχ...τις ξέρω αυτές τις αυπνίες....κι εγώ έκανα όνειρα χθες για να φτιάξω πραγματάκια αλλά μετά το ριξα στο λικεράκι κι έμειναν όλα ονειρα....και πήγα και για όνειρα....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιος μεταμεσονύχτιος καλλιτεχνικός οίστρος έχει να με πιάσει πολύ καιρό,σε καταλαβαίνω όμως απόλυτα αφού και εγώ το ίδιο έκανα όταν ήταν μικρή η κόρη μου.Μπράβο σου όμως και τις δουλειές τελείωσες και σου έγινε πολύ όμορφο το βάζο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για μένα οι νυχτερινές δημιουργίες είναι οι καλλίτερες...Γίνονται με ησυχία και ειδικά αν συνοδεύονται απο ένα ποτήρι κρασί βγαίνουν πανέμορφες!!!
    Υπέροχο το αποτέλεσμά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααα είναι πάρα πολύ όμορφο!!
    Μπράβο,μπράβο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανεμορφο εγινε,αυτες οια αυπνιες κανουν Θαυματα,φιλια καλο βραδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε ρε τι σκεφτεται ο κοσμος το βραδυ
    μπραβο πολυ γλυκο και φωτεινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο σαν ιδέα και πολύ προσιτή και εύκολη για όλες τις φίλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλό τελικά το αποτέλεσμα!!!! Ας είναι και πορτοκαλί τι να κάνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανοιξιάτικη και πολύχρωμη η μεταμόρφωση του βάζου! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή